Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Árnyék Dubai legújabb építészeti csodáján

dubai építészet per keret csoda archichatDubai modern épületeinek látképe az öböl menti arab államok gazdasági fejlődésének szimbóluma. Ez a látvány az év végére egy újabb ikonikus épülettel fog bővülni, ekkora adják át a Dubai Frame építményét. Az angol elnevezés mutatja, hogy az épület egy hatalmas keretet formál, amelyen egyik irányból átnézve a modern felhőkarcolókat, a másik irányba tekintve a város hagyományos negyedeit láthatjuk.

0 Tovább

Létezik izgalmas lakótelep

lakótelep építészet felújítás szines ház archichat füles mezei kendik

Aki a hetvenes-nyolcvanas évek Kelet-Európájában nőtt fel, tanúsíthatja, hogy a létező szocializmusnak nem a vörös, hanem a szürke volt a jellemző színe. Az emberek szürke épületek között élték egyhangú életüket. A szocialista lakótelepek egyszínű tömbjei a rendszer legjellemzőbb képi megfelelői voltak. A mai modern épületek beton építményei néha hasonló érzéseket kelthetnek bennünk.

0 Tovább

Perzselő hőség, perzsa kert

perzsa építészet modern irán archichat fülesA több ezer éves perzsa kultúra és művészet, valamint a modern építészet találkozása egy különleges múzeumot eredményezett. Az itt található kiállítás célja, hogy bemutassa az iráni orvoslás hagyományait és mindennapjait. A gyógynövényektől az orvosi eszközökön keresztül a mai egészségügyi eredményekig teljes áttekintést kíván adni az érdeklődőknek

0 Tovább

Saját felhőt és esőt szeretne?   

építészet design archichat barányfelhő Matthew Mazotta bituman Cloud House Missouri Springfield usaKevés meghittebb, megnyugtatóbb hang van a világon, mint az eső kopogása a bádogtetőn. Ezt az élményt bármikor, még verőfényes napsütésben is átélheti az ember Matthew Mazotta designer különleges épületében, és ez még csak egy, bár a legeredetibb a kínált élmények közül, amelyek elmúlt idők nyugodt, háborítatlan vidéki életének illúzióját hivatottak felidézni pár pillanatra a látogató számára.

0 Tovább

Miniház, de hatalmas luxus!

miniház mobilház luxusapartman épület usa archichat architacht kendik mezei füles építészetAz Egyesült Államok építészetének egyik legújabb divatja a miniház építés. Számtalan televízió műsor, blog és építészeti magazin ad tanácsot a 35 négyzetméternél kisebb házak megvalósításához. A 2008-ban bekövetkezett hitelválság és az ebből következő ingatlanpiaci összeomlás adott lendület ennek a mozgalomnak.

0 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek