Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Betonoszlop a nyomtatóból 

3d nyomtató archichat beton oszlopA 3D nyomtatás napjaink egyik legnépszerűbb új technológiája. Az ipar számos területén, az autóipartól a fogyasztási cikkek gyártásán keresztül az egészségügyig alkalmazzák már sikeresen, de az építészet ezektől még elmaradni látszik. Eddig.

0 Tovább

Iskola a határon túl

Podgorje egy alig több mint ezerfős település a szomszédos Szlovéniában, ahol olyan oktatási intézményt építettek alig 21 hét alatt, amelynek csodájára jár a világ. Ugyanabban az épületben kapott helyett a kis falú óvodája és általános iskolája is.

0 Tovább

A Chameleon az új házőrző

A Chameleon sokszínű. Kép: http://chameleon-smarthome.com

Majdnem építészetről volt szó az Archichat_Trend adásában. Az okosotthonok akárcsak a számítógép háza, a legfrissebb tudást, innovációkat, technológiát fogadják be. Kendik Géza (A4 Stúdió) és Mezei Dániel vendégeként Szarvas Pétert a Chameleon Smart Home vezetőjét üdvözölhettük.

0 Tovább

Street food akupunktúra Budapesten

Street food plaza látványterve - kép: Le Garage

Az elmúlt években a magyar fővárosban is felfutott a street food kultúrája. A Belvárosban jóformán a semmiből törtek fel az "egyszerű, de nagyszerű" alapelven működő, vizuális arculatukban is kortárs húrokat pengető utcai étkezdék és mobil bageleskocsik.

0 Tovább

A felsőoktatás és az állatorvosi ló esete az építészettel

Építészoktatásról, a szakma presztízséről, de lovakról és tehenekről is szó esett az Archichat_Trend e heti műsorában a Trend FM hullámhosszán. Kendik Géza (A4 stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető vendége Laczó Zoltán építész, tervező, a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karának oktatója volt.

0 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek