Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legszebb úszómedencéi

medence világ legszebb szép medúza ház nyárÚjra itt a nyár! Idén eddig a globális felmelegedés hatása hazánkban nem volt érzékelhető, a hosszú hideg tél s a szeszélyes tavaszi időjárás után, végre 25 fok köré emelkedett a hőmérő higanyszála. Úgy gondolom, itt az idő megnézni néhány szokatlan medence kialakítást a világ melegebbik tájairól.

1 Tovább

Legyen világosság!

Fény nélkül nincsen élet. A közelmúltban egyre inkább felértékelődött a mesterséges fény szerepe, meghatározza hétköznapjainkat, emelkedetté teszi ünnepeinket. Az Arhcichat_Trend legutóbbi adásában Kendik Géza építész (A4 Stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető mellett reflektorfényben Morvai Zoltán, a Be Light Kft. ügyvezetője.

építészet pannonhalma fény világítás be light mezei dániel morvai zoltán a4 stúdió archichat kendik géza

0 Tovább

Mondja el: szépnek, látványosnak tartja-e az épülő Dagály uszodát?

2017 júliusban Magyarország rendezi a vizes világbajnokságot. Azok, akik naponta áthaladnak az Árpád hídon látják, hogy a 15 ezer néző befogadására alkalmas Dagály uszoda miként épül. Hatalmas létesítményről van szó, ezt főképp akkor lehet érzékelni, ha közelről körbejárja az ember. Mi mindezt megtettük. Azonban, hogy szép-e, az szubjektív, de itt az archichat_trenden most elmondhatja véleményét. Beszéljük meg! A blog alján és az Facebookon is várjuk véleményét.

chat építészet dagály szépség vélemény világbajnokság 2017 budapest látvány

6 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek