Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az értékes repülő szőnyeg

jamal abdul nasser kabiri szőnyeg perzsaszőnyeg befektetés trendfm

Jamal Abdul Naser, a Kabiri Szőnyegház afgán tulajdonosa volt az Archichat vendége, aki a lakóépületek, ingatlanok belső berendezése és belsőépítészeti megoldásai mellett a szőnyegek értékéről, történelméről is beszélt a Trend FM műsorában.

0 Tovább

Játékos építészet, amely játszani is enged

játszótér gyerek építészet játék szülő archichat trend fm kendik géza mezei dániel fülesAz építészet napjainkra eltávolodott attól, hogy kizárólag lakóházakat és épületeket tervezzen. A világ legmenőbb építészirodái a legszigorúbb kritikusoknak is próbálnak megfelelni, a gyerekeknek. A világ számos táján épültek különleges játszóterek, amelyek megragadják a gyerekek fantáziáját és játékra ösztönzik őket.

2 Tovább

Építészet és Foci: Miért nem szokás magyar bajnoki futball-mérkőzésekre járni? 

A mai 40-es korosztály az utolsó, amely meghatározó élményként tudja felidézni, amikor egy-egy bajnoki labdarúgó-mérkőzésen több tízezer hasonló érdeklődésű társával együtt jól érezte magát. Azóta egyre mélyebb hullámvölgyekbe zuhan a hazai bajnoki meccsek látogatottsága. Mikor érjük el a mélypontot és van-e visszaút? Más megközelítésben: az épülő új stadionok mennyiben segíthetnek a szomorú statisztikák megváltoztatásában, a kifogástalan környezet és az európai körülményrendszer visszahozza-e a nézőket a lelátókra?

szokás építészet satdion puskás ferenc nemzeti stadion skradelli györgy archihat trend mezei dániel kendik géza

11 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek