Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

30 emeletet építettek 15 nap alatt!  

Ma már szinte tételként mondják - akik látták és tudják -, hogy a világ nem Európában épül. Van ennek legfelsőbb szintről érkező megfogalmazása is, mely szerint "Európa egy skanzen", mert a világ Ázsiában, Indiában épül. Természetvédők is bátran figyeljenek!

0 Tovább

Építészet és Foci: Miért nem szokás magyar bajnoki futball-mérkőzésekre járni? 

A mai 40-es korosztály az utolsó, amely meghatározó élményként tudja felidézni, amikor egy-egy bajnoki labdarúgó-mérkőzésen több tízezer hasonló érdeklődésű társával együtt jól érezte magát. Azóta egyre mélyebb hullámvölgyekbe zuhan a hazai bajnoki meccsek látogatottsága. Mikor érjük el a mélypontot és van-e visszaút? Más megközelítésben: az épülő új stadionok mennyiben segíthetnek a szomorú statisztikák megváltoztatásában, a kifogástalan környezet és az európai körülményrendszer visszahozza-e a nézőket a lelátókra?

szokás építészet satdion puskás ferenc nemzeti stadion skradelli györgy archihat trend mezei dániel kendik géza

11 Tovább

Filmbe illő építészet

Amikor építészetről beszélünk, nem feledkezhetünk el annak perifériáiról: azon területekről, amik építészet és társművészetek, társszakmák határterületeire esnek. Ezen a héten az Archichat_trendben, a Trend FM építészeti műsorában Vörös Márton díszlettervezőt faggatta Kendik Géza (A4 Stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető. Szó esik műhelytitkokról, készülő szuperprodukciókról és a nemzetközi szakmai közeg sajátosságairól.

hollywood film díszlet magyar tervező építész tom hanks melissa mccarthy filmek mezei dániel kendik géza A4 Stúdió

0 Tovább
1234
»

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek