Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar építész sikerek Hongkongban 

s.arch építészet verseny konferencia magyar sikerek honkong kendik gézaA 4. éve megrendezett S.ARCH építészeti világkonferencián három magyar irodát és építészeket is díjaztak: az A4 Studiót, a CAN Architects irodát és a NARMER Építészeti Stúdiót, amely a BME Építőművészeti Doktori Iskolájával közösen pályázott az ezúttal hongkongi építész versenyre és világkonferenciára.

0 Tovább

Magasházak Magyarországon 

magasház budapest magyarország lechner tudásközpont mészaros ábel felhőkarcoló toronyház archichat mezei dánielAz utóbbi hónapokban a hazai szakmai és laikus közvéleményt is lázban tartja a hosszú évek után újra előkerülő magasház-kérdés, a hírek szerint ugyanis két toronyház is felépülhet hamarosan Budapesten, 120, illetve 90 méteres magassággal. Éppen emiatt a A következő cikkben - amely Mészáros Ábel, a Lechner Tudásközpont építészének munkája - megkíséreljük röviden számba venni az itthon megépült toronyházakat.

21 Tovább

Kihirdették az "építész Oscar-díj" győzteseit: World Architecture Festival (WAF) 2016

world architect festival győztes építész díj elismerés kendik géza a4 stúdió Mezei Dániel archdaily siker magyar Szeczecini Nemzeti MúzeumA Szeczecini Nemzeti Múzeum mellett álló, a lengyel Robert Konieczny + KWK Promes által tervezett Párbeszéd Központ nyerte az év épülete elismerést, a World Building of the Year 2016-os díjat. A német fővárosban, Berlinben rendezett World Architecture Festival (WAF) a világ legrangosabb építészeti versenye.

0 Tovább

Filmbe illő építészet

Amikor építészetről beszélünk, nem feledkezhetünk el annak perifériáiról: azon területekről, amik építészet és társművészetek, társszakmák határterületeire esnek. Ezen a héten az Archichat_trendben, a Trend FM építészeti műsorában Vörös Márton díszlettervezőt faggatta Kendik Géza (A4 Stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető. Szó esik műhelytitkokról, készülő szuperprodukciókról és a nemzetközi szakmai közeg sajátosságairól.

hollywood film díszlet magyar tervező építész tom hanks melissa mccarthy filmek mezei dániel kendik géza A4 Stúdió

0 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek