Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyógyító építészet

Magyarország legnagyobb organikus építészettel foglalkozó szervezete a Kós Károly Egyesülés. A jó építészet azonban nem stílusfüggő - vallja Jánosi János építész, egyetértésben Kendik Gézával. Az A4 Stúdió vezető tervezőjével, Mezei Dániel állandó beszélgetőtársával építészetről, díjakról és főépítészi teendőkről is beszélgetett az Archichat_Trend e heti vendége.

organikus makona jánosi jános makovecz modern stílus építészet mezei dániel kendik géza a4 stúdió archichat

0 Tovább

Kihirdették az "építész Oscar-díj" győzteseit: World Architecture Festival (WAF) 2016

world architect festival győztes építész díj elismerés kendik géza a4 stúdió Mezei Dániel archdaily siker magyar Szeczecini Nemzeti MúzeumA Szeczecini Nemzeti Múzeum mellett álló, a lengyel Robert Konieczny + KWK Promes által tervezett Párbeszéd Központ nyerte az év épülete elismerést, a World Building of the Year 2016-os díjat. A német fővárosban, Berlinben rendezett World Architecture Festival (WAF) a világ legrangosabb építészeti versenye.

0 Tovább

Legyen világosság!

Fény nélkül nincsen élet. A közelmúltban egyre inkább felértékelődött a mesterséges fény szerepe, meghatározza hétköznapjainkat, emelkedetté teszi ünnepeinket. Az Arhcichat_Trend legutóbbi adásában Kendik Géza építész (A4 Stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető mellett reflektorfényben Morvai Zoltán, a Be Light Kft. ügyvezetője.

építészet pannonhalma fény világítás be light mezei dániel morvai zoltán a4 stúdió archichat kendik géza

0 Tovább

30 emeletet építettek 15 nap alatt!  

Ma már szinte tételként mondják - akik látták és tudják -, hogy a világ nem Európában épül. Van ennek legfelsőbb szintről érkező megfogalmazása is, mely szerint "Európa egy skanzen", mert a világ Ázsiában, Indiában épül. Természetvédők is bátran figyeljenek!

0 Tovább

Filmbe illő építészet

Amikor építészetről beszélünk, nem feledkezhetünk el annak perifériáiról: azon területekről, amik építészet és társművészetek, társszakmák határterületeire esnek. Ezen a héten az Archichat_trendben, a Trend FM építészeti műsorában Vörös Márton díszlettervezőt faggatta Kendik Géza (A4 Stúdió) és Mezei Dániel műsorvezető. Szó esik műhelytitkokról, készülő szuperprodukciókról és a nemzetközi szakmai közeg sajátosságairól.

hollywood film díszlet magyar tervező építész tom hanks melissa mccarthy filmek mezei dániel kendik géza A4 Stúdió

0 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek