Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az értékes repülő szőnyeg

jamal abdul nasser kabiri szőnyeg perzsaszőnyeg befektetés trendfm

Jamal Abdul Naser, a Kabiri Szőnyegház afgán tulajdonosa volt az Archichat vendége, aki a lakóépületek, ingatlanok belső berendezése és belsőépítészeti megoldásai mellett a szőnyegek értékéről, történelméről is beszélt a Trend FM műsorában.

0 Tovább

Tízmilliókat költenek kultúrára! 

Chester storyhouse közösségi ház legdrágább építészet archichatNéhány hete egy amerikai kisváros közösségi projektjéről írtam, ahol egy szétnyitható házból készül nézőtér és így alakul ki egy közösségi tér. Ma egy ennél jóval drágább épületet, az angliai Chester 37 millió fontból megvalósult új kulturális központját mutatom be. A két vállalkozást az köti össze, hogy mindkét város vezetői szükségesnek tartották egy olyan közösségi hely megteremtését, amely a városlakók kulturális igényeit a lehető legjobban kiszolgálja.

0 Tovább

A világ legszebb úszómedencéi

medence világ legszebb szép medúza ház nyárÚjra itt a nyár! Idén eddig a globális felmelegedés hatása hazánkban nem volt érzékelhető, a hosszú hideg tél s a szeszélyes tavaszi időjárás után, végre 25 fok köré emelkedett a hőmérő higanyszála. Úgy gondolom, itt az idő megnézni néhány szokatlan medence kialakítást a világ melegebbik tájairól.

1 Tovább

Kápolna ég és föld között

templom ég föld Coetzeea Steyn Bosjes kápolnaA templomépítészet mindig is különleges helyet foglalt el az építészet történetében. A templom a történelem folyamán a közösség legfontosabb építményévé vált, amelyben összpontosul az adott kor szellemi és technikai ismerete. Dél-Afrikában egy szőlőültetvényen épült fel tavaly a Bosjes Kápolna, amely egyértelműen bizonyítja, hogy a mai modern építészek is tudnak fenséges egyházi épületeket létrehozni.

0 Tovább

A Makovecz-örökség tovább él

makovecz imre kormányhatározat örökség alapítvány csernyus lőrinc archichatA Makovecz Alapítvány működéséről és feladatairól beszélgetett Csernyus Lőrinc Ybl- díjas építész az alapítvány egyik kurátora a Trend FM építészeti műsorának legutóbbi adásában, az Archichatben.

0 Tovább
«
1234

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek