Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyitható ház: ajtó a jövőbe

nyitható ház ház építészet archichat szinház átalakítás MazzottaNéhány hete ezen az oldalon már megjelent egy írás Mathew Mazzotta felhő házáról, ez az építmény egy jópofa poén, amely felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Pár évvel ezelőtt a művésznek volt egy másik projektje, a nyitható ház, amellyel számos építészeti és városfejlesztési díjat bezsebelt, ma erről a művéről írok.

1 Tovább

A divat mindig meglepetést okoz

divat építészet divatbemutató átalakítás belsőépítészet archichat los angeles frankie fashionMa már egyetlen magára adó kereskedelmi cég sem engedheti meg, hogy ne figyeljen oda, milyen környezetben szolgálja ki vásárlóit. Az üzletek berendezésére, arculatára rengeteget költenek, mégis kevés inspiráló teret lehet látni a világban. Nehéz olyan ötletet találni, amely megújítaná a hagyományos eladótereket. Los Angeles zsúfolt divatvilágában még gyilkosabb a verseny, nehezebb kitűnni a tömegből. Ez sikerült a felső kategóriás Frankie divatcégnek, amely új üzletének megnyitásával az építészeti honlapok címlapjait is meghódította.

0 Tovább

Élnél egy cementgyárban?

építészet gyár épület régi új átalakítás ipari műemlék archichat cementgyár mezei dániel füles

A címben feltett kérdésre minden józan gondolkodású ember nemmel felelne. Szerencsére a világban mindig is léteztek olyan emberek, akik túlléptek a hétköznapi gondolatokon; nekik köszönhetjük az olyan csodákat, mint a La Fabrica. Ricardo Bofill spanyol építész 1973- ban vásárolt meg egy elhagyott cementgyárat és alakította át a maga számára.

4 Tovább

archichat

blogavatar

Minden, ami építészet. Régi és új, lakott és lakatlan. Az építészetről beszélünk!

Utolsó kommentek